Små dagsture og oplevelser

Små dagsture og oplevelser i sommerferien, der husker os på glæden ved at dele med hinanden. Find fred eller vær aktiv i naturen. Vores omegns kulturlandskab er rigt og varieret. Tag et kig, og find noget der passer præcis til dig.

Fjordrejer

Vi samler sand og plukker blæretang i vandet til vores egen håndrørte sandscrub med æteriske olier. Vi indsamler grøftekantens vilde urter til en lækker grøn pesto, som vi kan spise direkte eller tage med hjem som et minde fra dagen. Det hele bliver tilberedt i hotellets dejlige have.

Til frokost nyder vi friskpillede fjordrejer fra Lynæs. Vi koger efter skippers opskrift og piller selv, alt imens vi nyder haven og duften fra havet.

Markedsdag

Guidet gåtur til Torup ad snedige stisystemer ca. 5 km hver vej. Der er indlagt kaffepause på vejen. Kurv til markedet kan lånes.
Man kan med fordel spise på markedet, hvor man sidder ved langborde og indsnuser den herlige og meget lokale stemning. Måske er det også hyggeligt at snuppe en pølse og lidt godt brød med hjem til en aften på stranden eller i haven.

Lørdag den 10. juli og Lørdag den 24. juli. Kl. 9.30- ca. 13.00 .

Solnedgang

Få kølig hvidvin og hjemmelavede snacks med til stranden i en kurv med glas og tæppe og nyd den smukke solnedgang.

Har I lyst til en velværemassage inden aftenens ”solnedgangskys”, så kan det bookes.

God fornøjelse!

Massage i haven

Forkæl en ven eller dig selv med 55 minutters massage. Vi er i haven, hvis vejret tillader det. Pris for 55 min. 450,-.

Læs mere om Bente her.
Booking i receptionen.

Yoga på stranden

“Yoga på stranden i Liseleje er en sjælden oase af fred og følelsen af at være tilstede i øjeblikket.”

Hver dag fra 28. juni til og med 15. august er der yoga kl. 8.30-10.00, på stranden. Tilmelding ikke nødvendig. Læs mere her.