Aftenens varme ret

fra kl. 18.00 til 20.00 i spisesalen.

Spisesalen er åben fredag og lørdag for hotelgæster


Vi serverer en varm hovedret.

Omdrejningspunktet er økologi og lokale råvarer. 

Der indgår altid 60 % - 90 % økologiske varer i vores mad. 

Bord bestilles forud.

  

Oktober

1. Kyllingebrystfrikasse med kogte kartofler.

2. Laksefilet med persille kogte kartofler og safransauce.


8. Krebinetter med stuvet grøntsager og kogte dildkartofler.

9. Lammeculotte med ratatouille og mynteyoghurt


15. Ærte-linsebøf med varm cajun spiced bulgur og rød peber sauce.

16.Helstegt kalvfilet med timiankartofler og rødvinsauce


22. Mørksej m/persille-panko topping,estragonsauce ogdildkartofler

23. Oksedeller m/abrikoser, salvie og løg,  grønne linser mynte-hvidløgs youghurt


29.  Alt optaget

30. Helstegt tyndstegsfilet med bagte kartofler og kold bearnaise.


Hovedret med grove grøntsager-Grønsalat-Smør og brød-Kaffe og lidt sødt, Kr. 239,-.


 Som alternativ til dagens ret tilbyder vi Chili Con Carne eller Fiskefrikadeller med kogte kartofler, rørt remoulade og syltet rødløg. Vi forbeholder os retten til at ændre i  menuen i forhold til råvaretilgang.  


Velbekomme!